Strategie
& creatie

Grafisch ontwerper x/v/m (met animatieskills)

 

Leuk dat je er bent! We zijn namelijk op zoek naar iemand zoals jij. Die net zo veel energie krijgt van het maken van een goed ontwerp als het neerzetten van een toffe animatie.

Het (tot dusver dertienkoppige) creatieve team van Bestwerk zoekt versterking. In de basis zijn we een ontwerpbureau, maar dan wel met een flink portie inhoud. We werken aan leuke opdrachten voor nog leukere opdrachtgevers, en dat worden er ook nog eens steeds meer.

We zoeken iemand die – net als de meeste van onze collega’s – mooie en goede ontwerpen maakt. Binnen de gedefinieerde stijlen van onze opdrachtgevers zorg je voor een optimaal resultaat. Denk daarbij aan flyers, posters, infographics, kaarten, kaartjes, brochures en boeken. Maar ook digitale middelen als animaties, powerpointsjablonen of social content. Daar mag je je helemaal op uitleven, maar overwerken; daar doen we niet aan. En tijdens werkuren doen we alles om ervoor te zorgen dat jij zo lekker mogelijk kan werken. Ook leuk: tussen de deadlines door zijn we tamelijk fanatieke tafelvoetballers.

Voel je het enthousiasme al opborrelen? Dan leren we je graag kennen!

Is dat geheel wederzijds?
Kom kennismaken bij een creatief bureau op één van de leukste locaties in Deventer. Laat van je horen: stuur je motivatie, portfolio en cv naar timo@bestwerk.nl. Wil je meer informatie? Bel Timo (06 – 81 47 30 39) of de studio (0570 200 208). We werken zonder sluitingsdatum, dus hoe sneller je reageert; hoe beter.