Strategie
& creatie

Art director x/v/m – s/m/l/xl

 

Ben jij het creatieve meesterbrein (mwohahaha) die goede en wilde ideeën omzet in visuele wonderen? Dan zoeken wij jou! Ervaren, scherp, conceptueel en bovenal concreet.

Pas op: lange tekst. 

We zoeken iemand die – net als de meeste van onze collega’s – fantastische en doeltreffende ontwerpen maakt. En daarnaast de leiding en verantwoordelijkheid neemt over de creatieve visie rondom projecten en opdrachtgevers. Dat laatste doe je natuurlijk samen met onze creative director.

Wie ben jij?
Ontwerpen is je basis, daar heb je dan ook al zo’n 8 jaar ervaring in. Jij weet hoe je vanuit een creatieve briefing en een blanco canvas start om vervolgens in een creatief proces te duiken. Het resultaat? Doeltreffende communicatie! Verrassende en fantastische ontwerpen die niet alleen conceptueel sterk zijn, maar ook in de praktische toepassing werken. En daarmee mooie resultaten opleveren voor onze opdrachtgevers. Deels help je ook mee in de uitvoerende producten en opmaak.

Welke opleiding je hebt gedaan maakt ons eigenlijk niet zoveel uit. We spreken je graag als je de juiste ervaring en skills hebt én uit het goede hout gesneden bent om onze studio te ondersteunen. Je hebt overal wel een mening over en weet die op de juiste manier op collega’s over te brengen. Zodat je hen kunt motiveren om nét een stap verder te komen dan het resultaat dat er al stond. Lead by example is jouw werkwijze als het gaat om ontwerp. Maar vanuit je ervaring en visie op communicatie als geheel begeleid je projecten en collega’s ook op andere vlakken zoals fotografie, websites, print of animatie. En dat maakt jou natuurlijk ook een art director in plaats van sec een ontwerper.

Jouw blikveld is breed en je bent intrinsiek gemotiveerd om inspiratie op te doen. Boeken, websites, street-art wandelingen, comic cons, insta-kanalen, Tupperware party’s; inspiratie neem je regelmatig mee. Je bent een sucker voor nieuwe technieken, nieuwe stijlen en volgt trends op de voet. Een goed idee of nieuw initiatief omarmen we bij Bestwerk en je krijgt dan ook ruimte om hierin te experimenteren. Zelf of juist door een team daarin te begeleiden.

En hier zijn wij…Bestwerk
In de basis een ontwerpbureau, maar met een flink portie inhoud. We werken vanuit de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers. Dat doen we met communicatie die ogen opent en de doelgroepen van onze opdrachtgevers aan het denken of in beweging zet. We werken bovendien het liefst voor opdrachtgevers die ertoe doen, toekomstbestendig zijn en de wereld een beetje beter maken. Dat doen we met 13 collega’s vanuit het fantastische Deventer. Klein genoeg om een hechte club te zijn maar groot genoeg om serieuze opdrachtgevers met van alles te bedienen.Van strategische vraagstukken tot animaties en van merknaamcreatie tot activerende campagnes.

En die opdrachtgevers weten ons te vinden hoor. Wij werken voor TenneT, Staatsbosbeheer, een stuk of 8 gemeentes, culturele projecten, goede doelen, grote projectontwikkelaars en social firms. Als het maar bijdraagt aan iets moois en/of belangrijks voor mensen en de wereld om ons heen.

Werken bij Bestwerk
Je krijgt de juiste spullen om je werk goed uit te kunnen voeren (niet die oude Macintosh van de stagiair die we nog op de plank hadden liggen) en de studio (in Komponent) wint het met gemak van een grijs kantoor. We geven je graag een kleine barista-introductie voor onze authentieke Italiaanse koffiemachine én nemen het met alle plezier tegen je op in de eerstvolgende genadeloze Bestwerk-tafelvoetbalcompetitie (uiteraard in je eigen wannahave Bestwerk-trainingspak in een maat naar keuze 😉 ). Verder betalen we natuurlijk mee aan je reiskosten als je niet uit de buurt komt en zijn we de moeilijkste niet als je behoefte hebt aan flexibiliteit (op werkgebied dan).

Dat was dat. Zoeken wij jou? Dan leren we je graag kennen! Stuur een mail met motivatie, cv én portfolio naar timo@bestwerk.nl. We werken zonder sluitingsdatum, dus hoe sneller je reageert; hoe beter. Oh ja, vergeet niet de kleine lettertjes te lezen hieronder.

De kleine lettertjes.

Als je solliciteert…

  • … stuur je een overtuigend portfolio mee waaruit blijkt dat je aan de basis van creatieve concepten staat die zich moeiteloos laten doorvertalen naar de uitwerking in de meest uiteenlopende middelen.
  • … ben je bereid een assessment af te nemen of een proefopdracht uit te voeren.

Wil je meer informatie?
Bel Timo (06 – 81 47 30 39) of Bert (06 – 20 73 32 14)
Juicy details? Bel dan de studio (0570 – 200 208).
Recruiter? Zeker niet bellen. Gek!