Strategie
& creatie

Projectmanager x/v/m

 

Dat we creatieve warhoofden zijn is misschien wat overdreven, maar een nuchtere doener die een kei is in klantcontact en in het scheppen van orde… die is meer dan welkom!

Het gaat namelijk best lekker bij ons. We werken aan veel leuke opdrachten voor nog leukere opdrachtgevers. Dat willen we blijven doen en zelfs nog wel ietsje meer. Hoeveel meer? Dat laten we graag een beetje van jou afhangen.

De projectmanager die we zoeken is een sociaal mens, want je onderhoudt het contact met onze opdrachtgevers (niet allemaal tegelijk hoor). Je snapt wat hun uitdagingen zijn, wat er speelt in hun wereld en je kunt hen daarom pijlsnel en vlijmscherp bedienen. Je denkt tactisch en praktisch, vaak net even een paar stappen vooruit. Bij voorkeur heb je al een aantal jaar ervaring in de bureauwereld als regelmens, -neef of -nicht, en begrijp je hoe communicatieprojecten en vormgevingsklussen werken. Heb je juist relevante ervaring uit een andere branche? Dan kom je er misschien ook.

Welke opleiding je hebt gedaan maakt ons eigenlijk niet zoveel uit. We spreken je graag als je de juiste ervaring en skills hebt én uit het goede hout gesneden bent: sociaal sterk, je hebt vaak een gunfactor mee en je bent representatief voor ons team van creatievelingen. Je kunt snel schakelen want er lopen een boel projecten, en toch weet jij rust en overzicht te houden.

Wat ga je doen?

  • Je bewaakt de planning van de studio en signaleert gaten. Daarnaast zorg je voor het inplannen van contactmomenten, intern en extern.
  • Je leidt uiteenlopende projecten in goede banen, waarbij de focus ligt op planning, budget en vooral kwaliteit.
  • Je adviseert en bindt opdrachtgevers vanuit enthousiasme en kennis van vormgeving, communicatie- en/of marketingkennis. Ook schakel je de juiste collega’s in voor hun expertise binnen de projecten.
  • Je signaleert mogelijke knelpunten in de planning of begroting en communiceert proactief met het team en de opdrachtgever.
  • Je werkt daarbij vooral voor merken die er toe doen.

Hoe kan een dag eruit zien?

Dat weet bijna niemand. Want geen enkele dag is hetzelfde en vaak zijn ze grotendeels niet eens te voorspellen. Maar dat vind je juist ook leuk natuurlijk, die dynamiek in de dag. ’s Ochtends ben je nog met een offerte bezig en je beantwoordt een aantal e-mails. Daarna een review van een infographic met het team die vanmiddag nog in proef moet naar een opdrachtgever. Rond half 1 samen lunchen met het team, vervolgens word je gebeld; verandering in een spoedklus! Weer even schakelen. En oh ja, niet vergeten; hoe gaat het met die infographic? Die moet nog wel even voorzien van een toelichting naar onze opdrachtgever. Voor jou geen probleem, jij hebt zelfs tussendoor nog een spannende pot tafelvoetbal gespeeld. Voordat je het weet is het alweer tijd; zo! Lekker dagje weer hoor.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime job (minstens 36 uur) waarin je je uren over de week verdeelt.
  • Een gevarieerd pakket van opdrachtgevers.
  • Een (dertienkoppig) ervaren en inspirerend team.
  • Een goed bereikbare en inspirerende werkplek in Deventer.

Wij zijn Bestwerk
In de basis een ontwerpbureau, maar met een flink portie inhoud. We werken vanuit de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers. Dat doen we met communicatie die ogen opent en de doelgroepen van onze opdrachtgevers aan het denken of in beweging zet. We werken bovendien het liefst voor opdrachtgevers die ertoe doen, toekomstbestendig zijn en de wereld een beetje beter maken. Dat doen we met 13 collega’s vanuit het fantastische Deventer. Klein genoeg om een hechte groep te zijn maar groot genoeg om serieuze opdrachtgevers met van alles te bedienen. Van strategische vraagstukken tot animaties en van merknaamcreatie tot activerende campagnes.

En die opdrachtgevers weten ons te vinden hoor. Wij werken voor TenneT, Staatsbosbeheer, een stuk of 8 gemeentes, culturele projecten, goede doelen, grote projectontwikkelaars en social firms. Als het maar bijdraagt aan iets moois en/of belangrijks voor mensen en de wereld om ons heen.

Werken bij Bestwerk
Je krijgt de juiste spullen om je werk goed uit te kunnen voeren (niet die oude Macintosh van de stagiair die we nog op de plank hadden liggen) en de studio in ons pand Komponent wint het met gemak van een grijs kantoor. We geven je graag een kleine barista-introductie voor onze authentieke Italiaanse koffiemachine én nemen het met alle plezier tegen je op in de eerstvolgende genadeloze Bestwerk-tafelvoetbalcompetitie, uiteraard in je eigen wannahave Bestwerk-trainingspak in een maat naar keuze 😉. Verder betalen we natuurlijk mee aan je reiskosten als je niet uit de buurt komt en zijn we de moeilijkste niet als je behoefte hebt aan flexibiliteit (op werkgebied dan).

Zin in? Ja toch!

Laat van je horen: stuur je motivatie, LinkedIn-profiel en cv naar bert@bestwerk.nl. Wil je meer informatie? Bel Bert (06 – 20 73 32 14) of de studio (0570 200 208). We werken zonder sluitingsdatum, dus hoe sneller je reageert, hoe beter.